Beer Pong 2009!

Nu är det dags för första turneringen i Beer Pong på Linköpings Universitet i regi av Läxmästeriet!

Tävlingen går av stapeln 20 oktober i Gasquen i Kårallen mellan 18.00 och 00.00.
Priset för kalaset ligger på 50 kronor och få ingår första ölen till tävlingen!
Tävlingen sker i lag på 1-3 personer så se till att plocka på dig ett par pricksäkra polare.
Försäljning av biljetter kommer att ske på Sektionspuben 13 oktober och under veckan i Key.

Regler:
Beer Pong är en sport från skaparna av McDonalds, kapitalism och Samuel Adams - USA. Det är en uråldrig sport där två (blod)törstiga lag möts på varsin sida av ett bord med tio ölglas med en skvätt av det flytande guldet, uppställda i en triangel. Striden utkämpas genom att lagen kastar pingisbollar och försöker träffa i varandras glas där en träff resulterar i en mästerlig svepning av brygden i glaset.

När ena laget har träffat i alla glas är striden vunnen och det pricksäkra laget står ensamt kvar som vinnare. Det finns dock en liten knorr i det hela som kan användas. Ett specialkast kan också användas för att göra processen kort med motståndaren. En spelare kan då studsa bollen i bordet en gång innan den går i glaset. Hamnar bollen i glaset innebär det att motståndaren måste dricka två glas. Det är dock inte helt riskfritt då det andra laget kan försvara sina glas genom att slå bort bollen, så det gäller att ta vara på de tillfällen då oppositionen är ouppmärksam.

UPPDATERING: Det ska tilläggas att vi nu även avslöjar priset som vinnaren får, nämligen en helt egen Kravalentine-biljett, 2010 års mest kärleksfulla fest! Det ni!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0