SunTrip 2010!




Snart är det dags för SunTrip 2010, årets varmaste och fetaste evenemang med tävlingar, fester och ett storslaget uppträdande på scenen i Kårallen, allt anordnat av Läxmästeriet, Saksmästeriet och FBI!

Sandslottstävling


Lämna fåren hemma och kom ner till Colluseums sand- strand. En del av Toftastrand har dagen till ära skeppats över från Gotland och finns nu till allas glädje i C-husets stora sal. Stig in i medeltidens värld och tävla om ära och berömmelse i en tävling där mod, styrka och skicklighet är nyckeln till framgång. När? Vid den sjätte dagen (lördag) i den tredje månaden (mars) när elfte timmen (kl. 11) är slagen så äro ni å konungens vägnar välkomna till årets mest omtalade tävling.

Afterbeach

Efter tävlingen så fortsätter Suntrip i gasquen, där afterbeachen är. Det bjuds härlig musik från vår trubadur. Till det finns det dryck och tilltugg att köpa.

Sittning

Precis som festen och tävlingen kommer sittningen gå i temat Gotland. Med en gotländsk atmosfär, trevligt sällskap och god mat kommer detta bli en sittning som ni sent kommer att glömma! Fördrinken börjar 18.30 och sedan sätter vi oss till bords och börjar sittningen 19.00.

Strandgatan två - Färjan mot Gotland

För att kunna ta sig till Gotland krävs det såklart ett färdmedel, och vilket färdmedel är mer somrigt än en färja? Inget! Därför anordnar Läxmästeriet, SaksMästeriet och FBI en inledande torsdagskväll på Strandgatan Två så att du, i alla fall i fantasin, kan inleda resan mot Gotland inför lördagens stora fest SunTrip!




Eftersläpp


FBI, SM och LÄX presenterar stolt årets SunTrip som i år för skutan emot Gotland! Gotland är ju som alla vet stället där allt händer i Sverige
under sommaren, här kan du möta riddare, politiker, schtekare och vanliga Svenssonfamiljer som är ute och rastar ungarna runt om ön. Så det är inga problem att veta vad man ska klä ut sig till på eftersläppet. Kom förbi kårallen och fira solens värme tillsammans med oss!

PÅ SCEN:

Fibes, Oh Fibes!


I år gästas Suntrip av inga andra än Fibes oh Fibes – popsoulbandet från Göteborg. Oh yes baby, it’s gonna pop! Bandet består av Christian Olsson som fältherre på sång och piano, Mathias Nilsson på gitarr och Edvin Edvinsson på bas. Det är inte alla som får äran att höra Lionel Richies scenchef säga ”C’mon guys!!” precis innan man ska upp på scen – för det har Fibes oh Fibes varit med om! 2007 var killarna uppvärmare i Globen i Stockholm åt ingen annan än Mr Lionel Richie. Den senaste tiden har de varit aktuella med den nya skivan” 1987”, en platta som är en hyllning till det ultimata popåret 1987. I januari 2010 vann fibes oh fibes en grammis för Årets Pop.


* Lagsläpp: 25 Februari KL: 12:00 - Colosseum
* Biljettsläpp: 1 mars KL: 08:00 - Skrivsalen och HU.

* Färjan mot gotland 4 Mars - Strandgatan två
* Eftersläpp: 6 mars KL: 22:00 - Kårallen
PÅ SCEN: Fibes, Oh Fibes!


Priser

* Sittning och eftersläpp: 350 kr
* Helhelg: 460 kr/person
* Eftersläpp: 100 kr
* Färjan mot gotland + eftersläpp: 150 kr
* Färjan mot gotland (strandgatan två): 60kr



Välkommen till SUNTRIP 2010!


Tack alla för Kravalentine!!!

Hej allihopa!!!

Nu när Kravalentine 2010 är över kan vi i läxmästeriet bara säga att vi är väldigt nöjda med kravallen och alla besökare. Vi hoppas att alla hade det lika trevligt som vi hade och att vi får se er igen på Suntrip den 6:e mars.

Bilderna som vi tog när ni åkte vår version av Titanic har vi lagt upp som ett fotoalbum som ni kan se om ni klickar i parentesen  (Titanicbilder)

Tävla mot Desireé i Singstar på Strandgatan två

Ikväll är det förkväll på Strandgatan två! Dra med dina vänner och njut av skön stämning, bra musik och studentpriser i baren.

Testa din lycka i Singstar mot Desireé i Läxmästeriet och du har chansen att vinna en trerätters festmiddag hemma hos Singstar-mästaren själv.

Vågar du anta utmaningen???



Biljettsläpp till KraValentine 2010 den 8 februari! Kom och köa!

Missa inte att hänga med Läxmästeriet hela natten i skrivsalen i Kårallen! Vi kommer att sitta här tillsammans med er fram till 08.00 då biljetterna till KraValentine 2010 släpps.

Glöm inte heller bort att köpa biljett till vår Kärlekskväll på Strandgatan 2 den 11 februari. För bara 60 kronor får du uppleva Linköpings bästa nöjesanläggning i sitt esse, pyntat i kärlekens tecken!

Så kom och tillbringa natten med oss i Kårallens skrivsal!

Snart är det dags!

Hej folk!

Missade du att få en ros i märkesbacken i morse? Kom förbi oss i Colosseum idag eller i morgon och plocka upp en ros till din käresta! Eller kom och chilla och gör din egna dekor som kommer att sitta uppe på kravallen.

Och framförallt: Glöm inte bort att köpa biljett till vår kärlekskväll på Strandgatan 2 som äger rum den 11/2!

RSS 2.0