Läxmästeriet - Be there!

Mors alla glada!

Den kommande månaden finns det jättemycket att göra med oss i Läxmästeriet. Först, främst och dessutom närmast har vi Sektionspuben efter medlemsmötet tisdagen den 13 oktober. Denna gång är det vi i läx som anordnar puben där vi kommer sälja mat och dryck (sån man blir konstig av och vanlig) för en billig peng. Någon sorts aktivitet kommer det även denna gång att vara. 

Det fina här, förutom att ni får hänga med oss och allt härligt folk i Lärarsektionen, är att det finns möjlighet att köpa biljetter till Beer Pong den 20 oktober, ett evenemang vi kommer att slänga upp ett helt eget inlägg för med all information ni kommer att behöva inför den kvällen. Det vi kan avslöja nu är att det är ett turnering innehållandes öl, pingisbollar och en jäkla massa kul!

Dessutom har vi en overallsinvigning pågång men datumet för den är vi inte riktigt redo att ge ut än, men den är på G, räkna med det!

Vi hoppas såklart att ni kommer och hälsar på oss i baren efter medlemsmötet och har ni frågor om Beer Pong är det bara att ställa dem till oss!

Ha det gött så ses vi på campus!

Vinnaren i Kalas-quizzet!

Då var det dags att presentera vinnaren i det quiz vi hade utanför Kalasmottagningen vid Cloetta Center! Det var många som var nära att kamma hem det hela men endast en lyckades med alla svar samt var närmast att svara rätt på utslagsfrågan.

Och vinnaren är:
Trummvirvel...



Erik Kurin!

Priset är möjligheten att få förköp på två biljetter till Kravalentine i februari, 2010 års mest kärleksfulla fest!
Grattis till vinnaren och tack för medverkan till alla som hälsade på vårat bord vi Kalasmottagningen!

Sektionspub på tisdag 8/9

Då var det dags igen för Sektionspub vilket innebär en massa kul tillsammans med andra medlemmar i Lärarsektionen, och på så vis en massa skoj med Läxmästeriet!

Styrelsen är det som står för fiolerna i Gasquen i Kårallen och det hela drar igång 18.00. Det bjuds bland annat på musikquiz, dryck och mat för en billig penning. För en lite flashigare presentation av allt som bjuds hittar ni affischen nedan.

Vi ses på tisdag!


RSS 2.0