Bonde söker sällskap!

                                                                            Bilden är ett montage

Möt mjölkbonden Inga-Lill


Inga-Lill är en 22 år gammal mjölkbonde från en liten bondgård utanför Linköping.

 

Inga-Lill är en glad men envis tjej som tog över gården efter sina föräldrar för ett drygt år sen. Hon har sysslat med jordbruk i hela sitt liv men trots att hon jobbar hårt som mjölkbonde så fullkomligt älskar hon att skaka lite rumpa på någon slaskig krog. När Inga-Lill inte ägnar sig åt favoritsysselsättningen handmjölkning så tar hon gärna en lång promenad i solnedgången eller lägger ett klurigt pussel.

 

Men Inga-Lill vill gärna ha någon att lägga sina pussel med och det är där du kommer in i bilden. Skriv ett brev eller skicka ett e-mail om varför just du förtjänar att vara den pusselbit som fattas i Inga-Lills egna livspussel. En kort beskrivning om vem du är och varför just du är den mest lämpade att ge henne en hjälpande hand när de är dags för kossorna att mjölkas.

 

                                                       Bilden är ett montage

Möt köttbonden Roland


Roland är en 22 år gammal köttbonde från Tuttorp.

 

Roland är en varm, skön och kramgo kille som inget hellre vill än att träffa en partner. När Roland var liten besökte han djurparken Skansen och det var då han bestämde sig för att bli köttbonde men det hade gått lika bra med slaktare. När Roland inte avlivar djur så tar han gärna en stund för sig själv i badkaret med ett glas rött och bra musik. Om Roland hittar en partner får han köpa ett större badkar. Han letar inte efter någon speciell typ men medger att personen gärna får vara bra på att laga mat. För Roland älskar god mat.

 

Om du alltid drömt om att bo och jobba på en bondgård och ännu hellre vid sidan av en hunk som Roland. Om du bara längtar efter att slakta kossor och bada badkar så skicka ditt bidrag till oss så får Roland sedan avgöra om du kan vara den rätte.

 

Först så får du bestämma vem av dessa underbara bönder du vill ha. Skriv sedan en kort text om dig själv och varför du tror att du är den rätte för Roland eller Inga-Lill. Skicka den till [email protected] eller så lämnar du den till oss när vi säljer biljetter i key.

Vi ser sedan till att Roland och Inga-Lill får läsa era brev och dem avgör sedan om ni har en chans att vinna deras hjärtan eller kanske nåt annat fint pris på Slöjd für Alle.


Slöjd Für Alle 2009!

Då var det äntligen dags för årets Slöjd Für Alle, och som vanligt är det Läxkultingarna som står för fiolerna. Det blir en helkväll fylld med mat, dricka, musik och lekar där ett gäng lag ställs mot varandra i hopp om att ta hem ett hemligt pris! Årets tema är Hem till Bondgården, så om du känner att bonden i dig vill ut och visa upp sig är det bara att greppa närmaste högaffel, hoppa i hängslebyxorna och dra på gummistövlarna! Lekarna följer samma tema, så räkna med roliga lekar i bondgårdens tecken!

För att vara med på vårens roligaste fest ska du och dina lagkamrater anmäla er lagvis i Key den 18 maj då biljettsläppet sker mellan 12.00 och 17.00, då kommer vi att sitta och vänta på er anmälan! En biljett kostar 70 kronor och då ingår en hamburgare och två öl/cider, alternativt tre läsk. Festen drar igång mellan 18.00 och 01.00 den 29 maj, bakom C-Huset.

Så kom och umgås med oss kultingar och alla andra glada deltagare på årets Slöjd Für Alle!

Feel the Klöv!

Välkommen till Läxmästeriets blogg!

Här kommer du att hitta all nyttig information du kan behöva om det som rör Läxmästeriet 09/10! Fester, uppdateringar, information om Läxmästeriet och mycket annat kommer att pryda denna mysiga blogg.




RSS 2.0