KraValentine 2010!

 

Nu är det äntligen dags för KraValentine, årets mest kärleksfulla kravall tillsammans med Läxmästeriet! Kårallen kommer att pyntas i alla möjliga, härliga färger och fantastisk musik kommer att göra dansgolvet till Sveriges hetaste plats. En helkväll i kärlekens tecken utlovas när KraValentine 2010 drar igång 13 februari.

11 februari bjuder vi också in dig till kärlekskväll på Strandgatan Två som även det har pyntats i kärlekens tema! Här finns god dryck att inta under kvällen tillsammans med härliga vänner och för den tävlingssugne finns även bowling att roa sig med. Allt detta för bara 60 kronor gör detta till den bästa möjliga uppladdningen inför lördagens kravall. Dessutom är det studentpriser!

Läxmästeriet önskar dig varmt välkommen till KraValentine 2010!

Kravalentine.se

Tid och plats: 13/2, klockan 22.00 i Kårallen
Biljettsläpp: 8/2 klockan 8.00 i Skrivsalen i Kårallen och på HU
Biljettpris: 90 kr/styck
Temakväll: 11/2 på Strandgatan Två, 60 kr

 

 

Läxmästeriet vill tacka våra härliga sponsorer:


Knack knack, sista chansen nu!

Nu är det sista dagen för att skicka in sin ansökan till Läxmästeriet 10/11, och självklart vill vi att just DU ska söka!

Dra iväg ett mail till [email protected] komplett med namn och telefonnummer så hör vi av oss inom de närmaste dagarna. En liten presentation är alltid trevligt också, men det är inget som krävs!

Ha det gött!

RSS 2.0